bursdagsfeiringer 30.08.14

Jeg hadde to feiringer på samme dag. Først kaffe og kake med familien og senere spillekveld med noen venner hjemme hos meg.  

Familiefeiringen var veldig koselig og jeg var glad for at besteforeldre og lillesøster dukket opp. Vi hadde som vanlig tatt litt av når det kom til å bake kaker så jeg endte opp med å spise kake resten av helga, nå er jeg lei.

Jeg fikk dobbel bursdagssang siden vi ville ha bilde av kaka med lysene på og farfar ville spille på munnspillet sitt. Så følte meg veldig heldig.Etter to timer med kake og mye skravling, var det bare å forte seg hjem for å ta imot de som skulle komme til meg. Jeg hadde kjøpt inn godteri, pizza og brus og mamma kom ned etter meg med kake rester. 

vi spilte settlers og catan byer og riddere og plutselig var klokken blitt 11. etter litt mat var det for besøket å forte seg avgårde for å rekke siste t-bane hjem.

 

Tok meg noen timer å roe meg ned så jeg kunne legge meg, hadde en kjempe fin dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits