tidlig kino tur - the maze runner

En gang i løpet av helga fikk jeg mail fra oslokino om at jeg var invitert til en førvisning av filmen the maze runner, men det var begrenset antall billetter. Jeg innrømmer at jeg var mest opptatt av bursdagen min denne helgen, men da jeg i går skulle på senteret for å bytte inn skrapeloddene jeg hadde mot nye, tok jeg turen innom kinoen når jeg allikevel passerte.

Jeg var ganske overasket over at det var flere billetter igjen, men når jeg så tidspunktet forsto jeg det litt bedre. Ikke så mange som kan gå på kino klokken 16.00 på en mandag. Jeg fikk tak i kusina mi på 13 som går på skole nede i byen og spurte henne om hun ville være med.

 

Så i dag starter jeg dagen min med kino tur. Når jeg kommer hjem skal jeg nok lese boka, pleier å like bøker bedre enn filmene.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits