min egen skytsengel

I natt møtte jeg bestefar igjen. Dette er vel fjerde gangen han har dukket opp i drømmene mine. 2 ganger fordi jeg roper på han når marerittene ble for sterke og nå to ganger for å fortelle meg at han passer på meg. Den første gangen han dukket opp i en slik drøm var det mer som en varsel eller krangel over drømmene mine, han stoppet en drøm å komme igjennom til meg og jeg takket han.

I natt gikk jeg igjennom leiligheten til han og mormor og han var også på vei igjennom. Jeg stoppet han og spurte om jeg kunne spørre han om noe som kunne virke rart. Han smilte og tok igjennom noe for å vise meg at han viste han var død og at jeg bare kunne spørre. Passer du virkelig på meg bestefar spør jeg, han bekrefter og jeg får en virkelig stor klem før jeg våkner opp.

 

Eter at bestefar døde har jeg bare hatt to besøks drømmer og begge to har han avbrutt, siste besøks drøm var den natten jeg takket han for hjelpen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits