Kjære fugler her utenfor

Vi lever i en skummel verden fylt med farer, og det er en god følelse å kunne sitte litt opp fra bakken med en vegg bak seg og holde utkikk etter farene. Men hva, etter alle disse årene, har fått dere til å velge vinduskarmen min. ikke misforstå meg, jeg setter pris på dere, synes dere er vakre og mesteparten av dagen liker lydene dere lager, det er derfor jeg ikke kan forstå valget deres av sitteplass.

Det må være et instinkt i dere som ikke fungerer lengre, for i de 8 årene jeg har bodd her har dere hatt vett til å holde dere unna vinduskarmen min. hvorfor i år? Er lukten av kattene blitt svakere? Er det dukket opp en større fare på bakken og alle de andre vinduskarmene i nærheten? Utfordrer dere hverandre?

Ja jeg kan se at persiennen som er nede kan forvirre litt, men det har aldri vært et problem før, og det er antageligvis det eneste som har reddet livet til flere av dere i år. Ser ikke ut til at Luna klarer å stupe igjennom dem.

 

Men hva om vi lager et kompromiss. Jeg holder persiennene nede slik at kattene møter et hinder før de når dere, og dere slutter å kvitre når dere sitter på vinduskarmen og forteller kattene at dere er der. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits