ødelegger et selvmord minnet?

En stor del av verden er i sorg etter at en kjent og kjær skuespiller døde. En skuespiller som har betydd mye for mange og fått enda flere til å le. En skuespiller vi gjerne vil minnes med gode ord, bilder og minner om de filmene han var med i.

Men så kommer de kritiske ekspertene og sier at dette er feil, at vi ikke skal hedre han for alt han har gjort i livet fordi han valgte å avslutte det selv.

 

Blir virkelig bragdene dine verdiløse grunnet et valg du tar om deg selv? Skal man måtte tåle alt av motgang og smerter for å ha lov til å ha gitt noe til verden før? Selvmord vil alltid være et sårt tema hvor jeg er langt fra enig med ekspertene på det meste. ikke la dem ødelegge minnet om en god mann.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits