sims 2 dotten 10.08.14

Uke 12:

Dette har vært en uke med mange Bugs og mye krøll, men håper jeg har klart å få ting i orden. Daniel har blitt en eldre mann og shelby mistet jobben. Det var et tungt tap, men de velger å bruke denne tiden på å få barn. De bygde en etasje ekstra på huset med en seng til slik at foreldrene til Daniel ikke tar livet av dem.
Uke 13:
Brian blir født og vokser opp til å bli todler, Daniel dør og Shelby blir alenemor. Det er hardt med så mange restriksjoner, men hun klarer å gjøre en grei jobb. Greit at familien har tjent så mye penger før, for nå går det mye penger ut i forsikring og kommer ingenting inn.
Uke 14:

Brian vokser opp til et barn og starter på skolen. Som faren hans sliter han med å føle seg møkkete og har vanskeligheter med å fokusere. Shelby prøver å finne seg en jobb i det trange arbeidsmarkedet, men det haster ikke. Det viktigste er å holde Brian i live og fornøyd.

Uke 15:

 

Brian blir hentet av barnevernet og jeg taper utfordringen med ? 6 ½ p.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits