sims 2 doten 01.08.2014

uke 3

At så mye kan skje på så liten tid. Jeg giftet meg, og fikk barn. Ja innen uken var omme var babyen vokst opp til barn. Vi har det ganske tøft her i vårt lille hus, mat og vann mangel starter å påvirke familien veldig. Min kone har tatt seg jobb innenfor matlaging, vi håper på å få løst opp litt der.

Uke 4:

 

Hvem skulle tro at unger var så vanskelige. Det gikk greit når han var baby og todler, men når han startet på skolen tok det ikke lang tid før barnevernet kom og tokk han. Hadde nok vært en fordel om jeg hadde en helg hvor jeg kunne gjøre noe med humøret og lekser, men nei da jeg hadde 5 dager med skole på strekk og en gutt som nektet å gjøre skoleoppgavene sine fordi han luktet litt vondt. Det hjalp ikke om alle de andre humørdelene var på topp, han bare nektet.
katelyn jobber som bare det og stiger i gradene, men det er ikke lett å være henne for tiden. Full jobb, gravid og en ektemann som har mistet forstanden og bare går rundt uten kontroll. Ja Sirius har blitt en eldre mann og det er jobb nok å få han til å følge reglene når jeg ikke kan styre hva han gjør.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits