sims 2: Dotten 24.07.14

År 2:

Det er virkelig ikke lett å skulle klare seg helt alene, det var jammen på tide at foreldrene hans innså at han forsto verdien av penger og kjøpte opp litt ting til det nye hjemmet hans. Dessverre syntes foreldrene det var å kaste bort penger å oppgradere et midlertidig hjem og Sirius måtte jobbe enda hardere for å få råd til det han ønsket seg. Det har hvert lange dager fylt med skole og arbeid, noen ganger ble han så utslitt at han endte opp med å sovne på sofaen på felles tomter. Det var veldig overaskende å komme ut av året med topp karakterer og en bolig man kunne overleve i. noen som er litt stolte av seg selv?

År 3:

 

Hva gjør man når man har det man trenger? Skaffer seg mer selvfølgelig. Det er fristende å kjøpe alt i butikken, men Sirius har innsett at det er viktigere å spare pengene til etter skolen, det han kjøper her er jo egentlig bortkastede penger. Vedsiden av skolearbeid, arbeides det med skills og interesser. Om det er litt tid innimellom litt arbeid også, men må innrømme at det er fint med konkurranser med penge premier. Sirius har blitt en super kokk.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits