sims 2: Dotten

Sirius Dotten

Utfordring: Legacy Challenge Advanced

Handicap:

-       Do it you self ? 1p

-       Patriarchy/ matriarchy 1p

-       One way street 1p

-       Extreme 1p

-       Storyteller 1p

-       Gasline 1p

 

-       Apocalypse challenge 5p ( pinstar original + pets)For et mas, foreldrene sluttet aldri å håpe at han skulle få en høyere utdanning. Selv synes han at det var overvurdert, foreldrene hans hadde ikke det og allikevel var de høytstående i samfunnet og hadde mye penger. Sirius tenkte han skulle bli en fotballstjerne, men først ville han kose seg sammen med damene. Tilslutt truet foreldrene han med å stoppe pengeutbetalingene. Sirius ga seg og registrerte seg opp på et drama kurs, foreldrene var oppgitt over valget hans, men noe var bedre enn ingenting.År 1:

 at foreldrene hans ikke kunne hjelpe han med et bedre sted å bo, greit nok har de betalt for kursene han skal ta, men alt annet ville de at han skulle gjøre selv. Lær deg verdien av penger ? sier de.
heldigvis koster det ikke noe å bo i boligene til universitetet og han flytter inn der. Til foreldrene sine store overraskelse gjør han det veldig bra på skolen og får topp karakterer, men han trives ikke i bofelleskapet. Det er for mange mennesker som lager alt for mye rot så han tar på seg små jobber i sentrum for å få råd til å flytte for seg selv.

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits