bok: The host ? Stephenie Meyer

The Host.jpg

Jeg hadde sett filmen, ellers hadde jeg nok aldri lest en bok til av Stephenie Meyer. Men hun følger utviklingen sin og dette kan faktisk kalles for en bok.

Vandreren våkner opp med det siste minnet til Melanie, hennes forsøk på å ta livet sitt for å hindre noen av parasittene som har tatt over jorden fra å ta over kroppen hennes. Dessverre lykkes hun ikke og kroppen hennes blir reparert før vandreren blir plassert inni henne og vekket opp. Melanie sitter på minner om de gjenlevende menneskene og hvor de kan befinne seg.
vandreren og søkeren som hjelper henne møter på et overaskende problem da det viser seg at Melanie ikke er borte, men deler hjerne og kropp med vandreren og hun har ingen planer om å hjelpe dem.
sakte men sikkert viser hun vandreren minner fra livet sitt slik at hun også blir forelsket og føler beskyttelse, hun velger å forlate folket sitt både for å redde Melanie og familien hennes.
etter å nesten ha dødd i ørkenen blir hun reddet av menneskene, men hvem vet hvor lenge dette varer. Hun er nå en av fienden og et lite feilsteg kan få henne drept.

måtte forresten se filmen om igjen etter å ha lest boka, den er ganske god om man orker kjærlighets historier.

Stargate fan? Minner disse parasittene om noen? Bare her er de tilsynelatende vennlige i motsetning til den andre serien.

Én kommentar

Aldri hørt om ;O

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits