Avène Kildevann

Jeg har fått prøve Avène Kildevann igjennom likenshare og må innrømme at jeg ble positivt overasket. Etter mitt første facebook innlegg om produktet fikk jeg vite at flere i familien har produktet, men at ingen har funnet noe nytte i det. Jeg hadde planer om å skrive ned alle bruks områdene her på bloggen, men mistet selvfølgelig den lille lappen som fulgte med produktet. Men for min del var det ikke nødvendig, jeg hadde lest igjennom den og husket at den skulle være god for tørr og sliten hud, eksem og kløe og lignende. Jeg sprayet meg når jeg startet å klø på leggene mine og jeg ble imponert over hvor fort det virket.

 

Har du først klødd deg sår og sprayer på må du være forberedt på følelsen av å spraye saltvann i sår, noe du faktisk gjør. Men den lindrende effekten tar fort over og roer ned både svie og kløe. Anbefaler ikke å bruke den på sår, men innimellom kan du ha klødd et lite sår du ikke har lagt merke til. Nå har jeg blitt helt avhengig av denne sprayen og urer på om jeg skal lure til meg de andre som er i familien før jeg kjøper nye. Om de ikke forstår produktet kan de vel gi det til meg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits