frokostbuffe

Jeg har sovet relativt godt her på hotellet, men selv om senga er myk som en sky og stor nok til å dele, er det ikke det samme som å sove hjemme. Nok en gang våknet jeg en time før vekkerklokka og det betydde tidlig frokost.
min erfaring med frokostbuffe er at det blir dårligere og dårligere utvalg i løpet av morgningen, så å komme tidlig ned var ikke så ille.

Jeg tok meg først en runde for å se hva de hadde, før jeg valgte meg ut litt mat. De var tom for speilegg og bacon når jeg gikk rundt, men til min store glede var det fylt på igjen da jeg hentet meg mat. 2 brødskiver en med servelat og en med egg og bacon, vedsiden av hadde jeg litt eggerøre jeg hadde tatt før jeg innså at speileggene var tilbake. Eple juice fra maskin til drikke. Frokostene er en av de beste fordelene ved å bo på hotell.

 

Jeg har god tid før desu åpner så jeg blir nok sittende å spille litt på steam før jeg kjører bort. Håper dag to blir like bra som dag 1.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits