en liten haiker

På vei til senteret i går reagerte jeg på at noe beveget seg på styret til rullestolen min, jeg skvatt litt først men så syntes jeg det var søtt. En nattsvermer hadde lagt seg til å sove for dagen under presenningen til stolen og ble veldig forvirret når den plutselig var ute i dagslys.
den holdt seg fast, men når jeg hadde kommet et stykke bortover veien startet vinden å rive i den og jeg la hånden min på baksiden for å skjerme den for vinden. Den satt på hele veien til senteret og jeg lurte litt på hva jeg skulle gjøre når jeg kom frem. Men rett før jeg måtte ta en avgjørelse ble den lei av sola og klatret inn i et hulrom på stolen. Jeg lot den være og kjørte den hjem igjen etter en rask handletur.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits