hårklipp

På tirsdag var jeg ute og kjørte med den elektriske rullestolen min og bestemte meg for å ta en tur nedom byen når jeg først var halvveis. Planen var å kjøpe ny balsam på lush, men innen jeg hadde kommet meg ned, hadde jeg bestemt meg for å klippe meg i stedet.
jeg forventet å måtte lete litt før jeg fant et sted hvor de hadde tid til meg, men jeg fikk napp på andre forsøk, hairshop på byporten. Siden jeg hadde mye tid og lite penger lot jeg en lærling klippe meg, egentlig fikk jeg alle på salongen til å klippe meg. Det var litt komisk å se den ene rette opp noe og den andre komme å rette opp det igjen, egentlig var jeg litt usikker på om jeg kom til å ha noe mer hår når jeg var ferdig. Lærlingen gjorde ikke en dårlig jobb, det var bare mentorene som ikke var helt enig om hva som ble riktig.

 

Siden lærlingen måtte rette ut håret mitt med rettetang før hun klippet meg, har jeg ventet med å ta bilde til etter jeg fikk vasket det og krøllene kom tilbake. Folk ser ikke jeg har klippet håret, men tror jeg har krøllet på det?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits