skoleavslutning

I dag har jeg vært på skoleavslutning for lillesøsteren min. dette er siste året på barneskolen og derfor hadde de satt sammen en Prøysen forestilling med fest etterpå. Det var en kjempefin forestilling med fakta, sanger og sketsjer. Jeg sto å filmet hele forestillingen og det føltes som om ryggen skulle knekke rett over når jeg endelig flyttet på meg. God trening for armene mine å holde kameraet oppe hele tiden.

Festen etterpå var fylt av mat og mennesker. Å fylle opp et lite hus med så mange mennesker burde ikke være lov. Jeg satte heller ikke pris på måten de delte opp hvordan man skulle ta mat, det var ikke helt gjennomtenkt, men alt kan jo ikke være perfekt.

 

Etter litt mat valgte jeg å dra hjem og det var ganske bra planlagt siden jeg rakk akkurat å komme hjem før jeg ble dårlig. Men litt dårlig tåler jeg for en koselig kveld. Var veldig koselig å se lillesøsteren min igjen, hun vokser opp alt for fort.

kommer ikke til å legge ut filmen... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits