noen har virkelig lyst å gi meg pengger

Det siste halvåret har det kommet inn utrolig mange mail på gmail kontoen min fra kvinner som trenger hjelp og jeg får 50% om jeg hjelper dem, folk som har arvet penger eller den klassiske du har vunnet. Noen meldinger starter bare med hei og så står det ingen ting ellers. De har også den uvanen at de har klart å få gmail til å automatisk markere dem som viktige, en funksjon som helt klart ikke fungerer som den skal.

Men jeg ble overasket i går når jeg så de nå har klart å finne hotmail adressen min også. Finne er vel litt å overdrive, det er ingenting i mailene som antyder at de vet hvem de prater med. Litt morsomt med de konkurransene som skriver notangel ditt navn er trukket ut som vinner av? de er nok ikke noen engler de heller, men det overbeviser ikke meg til å svare dem.

 

Men jeg leser noen av dem om jeg kjeder meg, kan være morsom lesing. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits