TINE Smørbar Cheddar

Bilde

jeg var så heldig at jeg fikk lov å prøve denne smøreosten igjennom likenshare. det finnes mange måter man kan bruke en ost på, menj eg prøvde den ut på de to måtene som var mest naturlig for meg. på brødskiva og på kjeks. 

jeg syntes den var veldig god på brødskiva og den minnet meg veldig om den perioden jeg spiste mye magerost. jeg var litt overasket for jeg hadde aldri forestilt meg cheddar ost på brødet, jeg bruker den som regel på hamburgeren.
noen dager senere skulle vi ha ost og kjeks kveld hos mamma og jeg fant ut at dette var en genial måte å få flere til å smake på den. jeg hørte bare positive tilbakemeldinger, men selv likte jeg den bedre på brødet enn på salt kjeks. jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe så mye av den, jeg spiser lite smøreost, men jeg har ingen problemer med å anbefale den til venner og familie. spesielt for dem som ønsker seg en smøreost med litt mer smak.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits