stille før stormen

her er det så stille at jeg kunne høre en knappenål falle, jeg hører ihvertfall alle fuglene i området rundt. jeg ligger å lytter i senga, lytter etter glade barnestemmer eller kanskje et instrument noen bare må leke litt med, ingenting. jeg står opp og klokka passerer 09.30 og tiden da oppstillingen til korpset og barnehagetoget skal starte. jeg steller meg og titter ut av vinduet, bare en barnehage står plassert utenfor skolegården. jeg mener det var så mange som 1600 barnehagebarn som gikk i dette toget for to år siden, hvor er de? greit nok de fleste av disse har startet på skolen nå, men det er jo nye barn.

men hele tidsperspektivet her har hvert litt usikkert, de skal gå ca 10. men mens jeg sitter å skriver hører jeg flere og flere barn, men måkene overdøver dem enda.  jeg skal ut å se men stresser ikke, ikke noe poeng å gå ut før jeg ser korpset er på plass, noen fordeler skal man jo ha med å bo ved siden av barneskoler. lurer på om barna har fått beskjed om å være stille så de ikke forstyrrer de elevene som ikke skal være med på toget.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits