to dagers prosjekt rett i søppla

Jeg hadde mest lyst til å skrike når tråden løsnet og jeg inn så at det ikke var noen sjanse til å redde prosjektet jeg har jobbet med de siste to dagene. Jeg hadde fått prosjektet av veven og skulle bare feste endene sammen da de to på den ene yttersiden ga opp. Men jeg klarte å bite tennene sammen og rakne opp hele arbeidet så jeg ihvertfall tar vare på perlene, men idiotiske meg klippet tråden i midten for å gjøre det lettere å rakne opp og kom først senere på at jeg kunne ha brukt trådene på andre små smykker eller et mindre perlevevprosjekt, men da var det for sent.
Jeg vet egentlig bedre enn å jobbe med perler når jeg er i små anfall og ikke har helt kontroll på ting, men jeg ville så veldig bli ferdig og det var bare 9 rader igjen.

Det var meningen at det skulle bli et svart og rødt hjertearmbånd

3 kommentarer

prinsessen

29.04.2014 kl.21:28

Det hadde blitt fint!

ha en vakker kveld videre <3

Mona Bjønni Næss

29.04.2014 kl.22:09

Jævlig kjedelig.

Linn Helene

29.04.2014 kl.22:53

Mona Bjønni Næss: ja, 8- 10 timers arbeid til ingenting

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits