film: the glasshouse

The Glass House (2001) Poster

En tenåring sniker seg ut av huset for å dra på fest en kveld, når hun kommer hjem finner hun huset fullt av politifolk. Først tror hun at foreldrene har funnet ut at hun var borte og har ringt politiet, men det viser seg snart at foreldrene døde i en bilulykke.
etter begravelsen blir tenåringen kontaktet av advokaten til foreldrene deres, det er klart hvem de skal bo hos og han informerer om at foreldrene hadde masse penger så hun og broren behøvde ikke å bekymre seg for økonomi.
ekteparet Glass pleide å bo vedsiden av dem, men etter som de ble rikere flyttet de. Barna skal bo hos dem og blir først imponert over det nye huset de skal bo i. dessverre er det bare ett rom for dem å dele og tenåringsjenta synes at mannen begynner å legge ann på henne. Hun bestemmer seg for å finne ut av hva som skjedde med foreldrene og oppdager at ekteparet prøver å tømme kontoen deres for penger. Kvinnen er avhengig av narkotika og mannen skylder noen lånehaier ekstremt mye penger, de trenger ungene sine 2 millioner, men jenta gir seg ikke uten en kamp. 

Det var ikke store spenningen eller store overraskelser i filmen, men du følte med jenta som sloss mot omstendighetene og de voksne. Den var underholdende og holdt oppmerksomheten og da er jeg egentlig ganske fornøyd.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits