en god tid

du vet du lever i en god tid når du ligger syk i sengen med laptop, 2 pads, telefon, nintendo 3ds og brus.  ja da er det nesten levelig å måtte holde sengen en stund. tenk så kjedelig det måtte være å være syk før i tiden. du hadde underholdning om du orket å lese og hadde en bok, ellers lå man der i mørket og stirret i veggen. kanskje det fikk mange til å komme seg fortere opp av senga og ut i arbeid igjen, men det fantes også de som ikke kunne komme seg ut av senga, for et forferdelig kjedelig liv de må ha hatt.

selv holder jeg senga grunnet utmattelse/anfall. jeg innså at jeg måtte legge meg ned når jeg ikke klarte å holde hodet oppe og kollapset på Sirius. han syntes forresten det var greit at jeg lå med hodet oppå han, det er ikke første gang. men siden jeg har anfall har jeg ikke muligheten til å sovne enda, så da ligger jeg her med all underholdningen min og håper krampene og rykningene kan gi seg så jeg kan få sove, så jeg blir kvitt den intense hodepinen min og orker å holde kroppen min oppe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits