test av: Nuxellence Jeunesse

Jeg har fått gleden av å prøve dette produktet igjennom Likenshare. Et serum som kan brukes med eller uten annen krem. Den kan brukes morgen eller kveld eller begge deler, jeg har brukt den om kvelden. Som de fleste andre produkter innenfor dette området lover den yngre, sunnere og mer fleksibel hud. Dette kan ikke jeg gi noen svar på da jeg fortsatt har ung og fleksibel hud, mye yngre enn alderen min skulle tilsi.

derimot kan jeg bekrefte at den gir mye fuktighet til huden. Jeg leste at noen fuktighetskremer kunne legge seg på huden uten å trekke seg inn i huden, men at dette bare betydde at jeg trengte en krem med mindre fuktighet.
jeg har ikke hatt problemer med fuktighetskremen min, men jeg har opplevd at jeg har vært usikker på om jeg har husket å bruke den eller ikke, noe som ikke var mulig før. Første gangen jeg tok på meg kremen føltes det litt som å smøre kjølig vann i ansiktet, men den umiddelbare virkningen var ikke der og jeg brukte vanlig fuktighetskrem over. 2 uker senere er jeg som sagt usikker på om jeg har brukt fuktighetskrem eller ikke.

Jeg liker produktet veldig godt og føler den har gjort ansiktet mitt godt, nå skal prøven min få vandre videre i familien så flere kan få danne seg en mening om produktet.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits