test av lush produkt - The Greeench - deodorant

Jeg ble faktisk overasket over hvor effektiv denne deodoranten var, jeg var vel egentlig kanskje litt for skeptisk. Hvis du tar på deg deodoranten før du legger deg må du være forberedt på en sterk men frisk lukt, lukter litt som om du har en åpen eske frisk tabletter i nærheten. På dagtid merker jeg ikke noe til den ( med unntak av at jeg ikke bruker annen deodorant og ikke lukter vondt) den største ulempen er når du kommer på at du har glemt deodoranten i det du skal løpe ut av døra, siden den er i pulver form og ikke roll on er det en fordel å ikke ha på seg klær, eller veldig løse klær for å få den på plass og ikke utover alle klærne. Men det er en vanesak.

  The Greeench

hva de sier om produktet på hjemmesiden sin:

Med naturlig effektive urter absorberer dette pudderet hekser og troll fra dine armhuler (og andre stinkede områder).Greenchen er den beste deodoranten Lush har laget noen gang. Denne er i pudderform, men ikke hvilket pudder som helst: pulverisert rosmarin, salvie, kråkefotmose og tea tree blader, blandet med mikrofint magnesium trisilicate. Forfrisker og mykgjør huden. Den er ikke tilsatt konserveringsmidler, ikke spor av aluminiumsalter. Den inneholder ingenting som kan på noen måte kan gjøre noe skade. Urtene vil få armhulene dine friske som en vårdag.
100g
 
Ingredienser: Talc, Sodium Bicarbonate, Magnesium Trisilicate, Lycopodium Powder, Perfume, Water (Aqua), Thyme Oil (Thymus zygis), Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Powdered Sage (Salvia officinalis), Powdered Tea Tree (Melaleuca alternifolia), Powdered Rosemary (Rosmarinus officinalis), *Limonene, *Linalool, Chlorophyllin (CI 75810).

*Occurs naturally in essential oils

Vegan
 

#lushnorge #lush #dyrevenneligsminke #deodorant #naturligeprodukter

2 kommentarer

jenny

26.02.2014 kl.18:58

Har faktisk aldri prøvd pulverdeodorant, men den hørtes god ut :)

Linn Helene

26.02.2014 kl.23:19

jenny: ja overraskende godt

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits