twitch plays pokemon

Kjeder du deg? Lest det som var å lese av nyheter, ingen nye serier å se på og nettet virker utrolig lite og ubrukelig i dette sekundet? Sett deg ned å slapp av med twitch plays pokemon, her kan du følge med på hvordan det går når opp til 100 000 personer prøver å spille samme spill samtidig.

Jeg har sett på det til og fra i flere dager, men har valgt å ikke delta i spillingen selv, hadde blitt for frustrert og hektet.

 

Om du hadde troen på at pokemon var så enkelt at det kunne spilles av hvilken som helst idiot, får du beviset her. Ikke fordi de som spiller er idioter, men det sier seg selv at når så mange skal være med på å bestemme hvor karakteren går, kunne det like godt ha hvert en idiot. Men spillerne gjør det kjempe bra og tar gym etter gym, jeg kan ikke forestille meg hvordan de klarer det når jeg ser på. De siste 20 minuttene har de gått opp og ned foran et vann og åpner og lukker menyen uten å gjøre noe. Mistenker at noen prøver å legge ut på en surf på vannet.
Pokemon spillet som blir spilt er en av de første som kom ut.

Watch live video from TwitchPlaysPokemon on www.twitch.tv

#pokemon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits