test av: Oral-B FlossAction

flossaction head

fra hjemmesiden: Oral-B FlossAction-børstehodet har Micropulse-børstestrå som trenger dypt inn mellom tennene for å feie bort plakk. Det gir en klinisk overlegen rengjøring sammenlignet med Oral-B Precision Clean-børstehodet.

Da var det på tide å bytte tannbørste hode igjen, den siste uken har jeg prøvd oral-b flossaction. Jeg har brukt dette tannbørste hodet før, den er genial etter man ha spist popkorn og det setter seg rester i mellom tennene som ikke vil ut. Tannpirker og tanntråd må bøye seg i støvet for denne børsten på dette punktet. Siden det virker så godt på det vil jeg anta at den vil virke like bra på andre matrester man kanskje ikke merker. Viktig å huske at å bruke denne børsten er i tillegg til tanntråd i vanlig bruk og ikke i stedet for.
Dette var den hardeste av alle børstehodene og de to første dagene blødde jeg fra tannkjøttet, selv om jeg er vant til å bruke elektrisk tannbørste. Kan selvfølgelig hvert tilfeldig, men jeg merket hardheten mot tennene.
2 kommentarer

Victoria Wisløff

25.02.2014 kl.17:58

Utrolig flott blogg du har! Håper mandagen din har vært super så langt :)

Linn Helene

25.02.2014 kl.18:08

Victoria Wisløff: ja mandagen var kjempefin, tirsdagen ser ut til å følge samme spor ;-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits