film: Secrets in the Walls

Secrets in the Walls (2010) Poster

Jeg vil si dette er en helt klassisk skrekkfilm om spøkelser. Den skiller seg ikke ut på andre måter enn at du prøver å gjette hvilke serier du husker skuespillerne fra. Noe som egentlig viste seg å være bra for jeg klarer ikke å huske tittelen samme hvor mye jeg prøver og det er greit å kunne gå igjennom noen tv serier og skuespillerne for å finne tittelen.

En mor med to døtre flytter inn i et hus etter de har fått det billig. Yngste jenta føler med en gang at det er noe galt i huset og ser en gråtende jente rundt om i huset. Det tar litt tid før moren tror på henne og prøver å finne ut av hvorfor.

Filmen følger en trygg oppbygging med lite overraskelser, du vet ting ikke er over grunnet tiden det er igjen og musikken. Det er aldri et positivt tegn at du vet hvor mange minutter det er igjen av en film.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits