frustrasjon

Jeg er ikke for sliten, det er ikke det som egentlig er problemet i kveld. Jeg er sliten men det er fordi jeg desperat prøver å holde trøstespisingen min under kontroll, noe jeg ikke klarer. Noen ganger lurer jeg på om det er verdt kreftene jeg legger inn i det, og som regel kommer jeg frem til at det ikke er det. Hadde jeg hatt krefter til å starte med hadde det gått, men når jeg bruker kreftene mine til å motstå den ene sjokolade biten eller den pakken med drops har jeg ikke krefter til å lese, gå, skrive, spille... ingenting.

 

Nå er ikke trøstespisingen min på et farlig nivå, jeg har klart å ta såpass kontroll over det. Det er ikke mulig for meg å putte i meg to kg smågodt eller en 2 l med is. Men den ene porsjonen med is for å roe meg ned om kvelden, eller den ene skåla med potetgull er viktig.
En dag skal jeg nok få kontroll på det, men ikke i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits