film: the exam

Det burde være et større skille mellom grøssere og thrillere, du blir så utrolig skuffet når det står feil. Det hadde nok hjulpet om beskrivelsen av filmen var i nærheten av riktig også. Dette er en psykologisk thriller.

8 personer setter seg inn i et rom for å ta siste test før den store jobben blir deres. De skal svare på et spørsmål og har 80 minutter på seg, men hva er spørsmålet. Det er i tillegg en del regler som må følges, bryter du disse blir du diskvalifisert og får ikke jobben.
Det er meningen at de skal testes psykisk, men de er aldri låst inne og kan når som helst gi opp og gå, det er ønsket om å få jobben som holder dem inne i rommet mens de prøver ut det ene etter det andre for å finne spørsmålet og svaret.

Selv hadde jeg hvert den første som gikk ut, akkurat som hun i filmen, men kanskje ikke så dramatisk.  


Exam - Trailer by dreadcentral

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits