hits

matvare handel på nett

Snøen blir dypere og dypere utenfor og kulden sitter som festet til bena mine. Jeg ligger så dypt under dynen jeg klarer og koser meg med varmens som omfavner meg. Jeg prøvde å spille litt på ipaden, men jeg ristet så mye at dette ble umulig, ikke av kulde, men av utmattelse. Jeg har hatt en katt liggende oppe på dyna så det er virkelig godt å varmt her inne, men jeg vet jeg må opp snart, opp og ut i kulden.

Jeg fikk ikke handlet på fredag og jeg fikk ikke handlet på lørdag, så nå må jeg ut. Jeg må også vaske klær og jeg begynner nesten å gråte når jeg innser alt jeg må gjøre i dag, jeg er for sliten, jeg vil bare sove.
Det er bare å bite tennene sammen og sette på klesvasken, jeg må ha rene klær. Men turen ut i butikken kan vente til telefonen har ladet seg, og jeg kan sitte ved datamaskinen og slappe av. Mens jeg venter på at prosentene skal øke på telefonen, kommer jeg på en samtale med tanten min ? du har ikke sjekket ut disse som leverer mat på døra da? Vel ingen tid er bedre en nå tenker jeg og googler matvarer på døra.

Jeg kommer inn på siden til rett hjem og etter å ha sjekket priser og levering kostnader kommer jeg frem til at det er verdt å prøve.
Jeg fikk ikke tak i absolutt alt jeg skulle ha, men det er fordi jeg er kresen. Men en rask gåtur bort på rema skadet ikke, jeg kunne nemlig la rullestolen stå siden jeg ikke skulle ha noe tungt eller stort.

 

Enn så lenge veldig fornøyd, blir spennende å se hva som kommer på døra i morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin