Klemmer vegger

Det startet som en svak hodepine og litt kvalme, jeg kjenner igjen et kraftig anfall når det kommer og jeg bestemte meg for å reise meg opp fra stolen. Planen var kamille og peppermynte te til å ta kvalmen og det værste av krampene, men da jeg reiste meg gikk jeg bokstavligtalt rund og måtte gripe tak i veggen for å komme meg fremover.
Det var når jeg sto i hjørnet på gangen og skulle ut på det åpne kjøkkenet at det gikk opp for meg at jeg klemte meg inntil veggen mens jeg gikk. Planene ble fort forandret og det ble medesiner pg seng i stedet, ikke rart jeg er kvalm når jeg er så svimmel.
Sto å holdt meg fast i vasken så jeg ikke skulle falle bakover mens jeg pusset tennene, kan ikke hoppe over slikt. Pluttslig slo krampene til i brystet og det føltes som om noen prøvde å rive ut ribbbeina mine. Klarte å komme meg til senga og her ligger jeg nå. Du faller ikke langt om du allerede ligger nede.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits