hits

bursdag og rett i seng

Det er lettere sagt en gjort å samle sammen 12 personer, finne et sted som har plass til oss og så gå ut å spise. Egentlig er jeg veldig glad jeg ikke hadde den jobben, jeg satt stille på rommet mitt og jobbet intenst med smykket til mormor slik at jeg skulle bli ferdig før jeg måtte dra. Jeg ble ikke klar over problemene før det tikket inn tekstmeldinger og meldinger på facebook. Da var problemet egentlig løst og de hadde funne et nytt sted, men de kom ikke igjennom på telefonen min ( trodde de) så jeg ble veldig godt varslet, hvorfor de ikke klarte å ringe vet vi ikke.

Det var en veldig koselig middag, og mentalt kunne vi nok ha fylt hele det store rommet helt alene, vi er mange og vi kan være intense. Kelneren var kjempe snill og jobbet hardt med et smil om munnen, ikke lett å holde styr på 12 bestillinger når to av dem er barn og bruker litt ekstra tid på å bestemme seg. Ikke alle kan være slik som meg og bestemme seg dagen i forveien, jeg hadde lyst på lasagne og da var problemstillinga løst.

Til dessert tok alle vi « barna» noe og alle de voksne hadde lange ekstra skjeer så de kunne smake seg rundt, var vel egentlig litt slik med middagen også, den vandret litt rundt på bordet slik at alle fikk smake på det de ønsket å smake på og alle fikk spise seg mette. De voksne fikk seg også en kaffe kopp. Mamma og onkel betalte hele greia.

Mormor fikk mange fine presanger og hadde det veldig fint, beste bursdagen på mange år har vi fått høre. Jeg registrerte den fakta at når alle reiser seg og står rundt et bord blir resten av restauranten stille, og ingen sier et ord før bursdagssangen er ferdig ( om de ikke kaster seg med da, den er jo smittende).

Etter vellykket middagsselskap var det drosje hjem og rett i seng for meg, helt utslitt. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin