hits

overraskelse premie

Det er morsomt å få pakker du har bestilt, det er enda morsommere å få premier du har vunnet og venter på, men ingenting slår en pakke du ikke har en eneste formening om hvorfor kommer eller hva er. Når jeg så hentelappen i postkassa i dag trodde jeg det endelig var premiene fra skittfiske, de har nemlig ikke dukket opp enda og det var for tidlig til å være sailor moon parykken min. Jeg var veldig overasket da jeg så at avsenderen var cappelen damm.

 

Jeg var med i julekalenderen deres også, så jeg regnet med det var en premie fra den, men jeg hadde ingen ide om hva som kunne ligge i pakken. Jeg klarte ikke å la den ligge en dag, så jeg kledde på meg og gravde ut rullestolen fra snøen som har kommet de siste 24 timene . Pakken var både stor og tung og dette vekket nysgjerrigheten enda mer, det lå mer enn en ting inni der. Tålmodig som jeg egentlig er, puttet jeg den i en plastpose og kjørte hjem, så var det å ta bilder og åpne.  


Følgebrevet inneholdt ikke store overraskelsen, gratulerer jeg hadde vunnet i julekalenderen deres på facebook. Inni pakken lå det to bøker, en novellesamling og en kokebok. Av alle forlag konkurransene jeg var med på i år, husket jeg faktisk konkurransen hvor dette var premien, så når jeg ringer å forteller mamma om overraskelsen kan jeg fortelle litt om bakgrunnen til novellesamlingen. Så tydeligvis setter noe av informasjonen jeg kommer over i disse kalenderne seg. Tusen takk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin