ingen tv på meg

Nå ser jeg sjeldent på tv`n min, og når jeg først bestemmer meg for å gjøre det, er det typisk at den ikke fungerer. Det er ikke noe galt med selve skjermen, jeg kan kose meg med tv spill om jeg ønsker. Det er get boksen min det er noe galt med. Først trodde jeg at en re start og oppdatering ville ordne problemene, og det irriterte meg at jeg ikke ville ha mere mat igjen når kanalene endelig dukket opp, men kanalene kom aldri. Eller med unntak av en, jeg får vist lov til å se på MTV.

 

Prøver jeg å kjøre noen av tingene jeg har tatt opp, får jeg bare en merkelig feilbeskjed om en feil kode. Tenkte jeg skulle skrive inn til get slik at de kunne se på problemet, men om jeg skriver mail vil jeg få hjelp om 4 ? 5 dager. Så da får jeg sitte oppe til kundeservice åpner, uten tv.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits