hits

Den manglende sjokoladebiten

Når jeg sto ved sjokolade hylla i butikken tok jeg et valg, jeg er helt klar over det. Jeg skulle ha en firkløver sjokolade og blant alle de blå pakkene var det en eneste med reklame for en konkurranse. Ett eller annet om en manglende sjokoladebit og en gull bit, jeg tror sjansen for å vinne i slike konkurranser er minimale, men skal man først kjøpe en tar man en man har en liten sjans til å vinne på, ikke sant?
Uten om når jeg kjøpte sjokoladen tenkte jeg rent lite på konkurransen, faktisk hadde jeg helt glemt den. Jeg satt å så på tv serie og brøyt av rad for rad, jeg var veldig sjokkert da jeg fikk en rad med bare to biter, men ristet det bort ved at jeg sikkert hadde brutt av en bit tidligere, hender jeg gjør det også. Fortsatt er konkurransen helt borte fra hodet mitt.
Men så er jeg inne på konkurransenett og her er det link til en konkurranse hos Freia, jeg klikker meg inn og leser om de forsvunne sjokoladebitene og kodene inne i pakken.
Jeg tenkte med en gang på den merkelige raden hvor jeg mente det hadde manglet en bit, denne biten hadde virkelig plaget meg, jeg liker ikke når ting ikke går opp i hodet mitt.
Jeg helte resten av sjokoladen ut av pakningen for å se om det var en kode inni, nå mest for å få svar på spørmålet mitt, manglet det en bit eller var det bare i hodet mitt. Koden sto der, det var ikke noe jeg hadde innbilt meg.
Hvis dere nå tror jeg kommer til å avslutte med å fortelle om den fine premien jeg vant, tar dere feil. Jeg slo inn koden og fikk beskjed om at det ikke var noe premie på den. Premien klarer jeg fint å leve uten, men jeg savner virkelig den sjokolade biten. Lurer på om jeg hadde kjøpt den ene som var med i konkurransen om jeg hadde vist at jeg risikerte å miste en sjokoladebit uten å få premie for det.

Med andre ord, jeg vil ha sjokoladebiten min...

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin