dagslys

Er det slik det ser ut? En merkelig blanding av grått og lyst som sakte blir lysere og lysere. Det grå er der fordi det ikke slipper så mye lys igjennom skylaget. Tror ikke jeg har sett dagslys siden november. Mitt behov for søvn har gjort at jeg har stått opp etter at lyset har forsvunnet og lagt meg før det kom opp igjen. Men i dag holdt jeg meg oppe hele natten, jeg skal bruke de neste dagene på å tvinge kroppen tilbake til den kunstige (for meg), men normale ( for andre)døgnrytmen.

Men jeg fikk utnyttet meg av morgentimene i dag da, jeg har handlet mat, postet de siste kalender gavene, tatt noen viktige telefoner og kjørt en klesvask. Til og med trene fikk jeg til i natt, det er helt klart at kroppen min fungerer best om natta. Jeg er og blir kjæringa mot strømmen.

Grunnet litt forvirrende døgn systemer har jeg latt dagens sang få en liten pause, regner med at dette kommer opp igjen når jeg har fått kontroll på døgnrytmen og dagene.

 

Men nå skal jeg legge meg, ha en fin dag  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits