hits

gifflar = kulde

Det er slik hjernen vår fungerer, utsetter vi den for samme kombinasjon nok ganger eller er opplevelsen veldig sterk, så vil den koble disse kombinasjonene enten det er riktig eller ikke. Noen slike kombinasjoner er vi vant til. Tre nøtter til askepott og jul, snø og kakao , stranda og is.
På vei hjem fra butikken i dag slo det meg at jeg klarte å lage en slik kobling i hodet, det var ikke planlagt, men nå tror jeg den er der for å bli. Jeg fikk veldig lavt blodsukker på europris og kjøpte meg en pose med gifflar for å kunne ha noe å tygge på, valget falt på disse fordi de sto ved siden av kassen. Jeg kjørte del elektriske rullestolen min og det småregnet, men siden jeg hadde hvert innom to steder og stolen hadde stått ute var teppet mitt våt og kulden iste igjennom meg mens jeg kjørte hjem. Jeg spiste tre små kanelboller på veien, men det var når jeg spiste den siste at jeg startet å tenke på billettkøen utenfor Colosseum, vi var våte, iskalde og spiste gifflar, vi fikk gratis gifflar og derfor gikk det i det. Nå var jeg så kald at det sprengte i ansiktet, kroppen skalv og tennene hakket, det var en helt naturlig og riktig ting å putte en liten gifflar i munnen da.

 

Nå er det heldigvis godt å varmt inne i leiligheten min, og jeg sitter å prøver å få i meg varmen igjen, forstår hvor kald jeg var etter hvor lang tid det tar å få varmen tilbake. Men jeg tror at jeg kommer til å koble disse kanelbollene til kulde resten av livet mitt.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin