nyttårsaften 2013- 2014

Man kan skrive lange innlegg med alle detaljer, eller gi en kort oppsummering og fylle på med bilder. Vi spiste lasagne, det var tre forskjellige versjoner, med kjøtt, uten kjøtt og uten melk. Det var is til dessert og vi plyndret juletreet for godteri. Vi hadde som vanlig skattejakt og måtte løse mange oppgaver for å få hint til å finne skatten, i skattekisten lå det en liten gave til alle.

Jeg hadde vunnet en stor kransekake av matspecialen og denne ble veldig godt mottatt av folket, for oss som ikke liker kransekake var det moro med smell bongbonger og vitser.
Nå trakk vi «ungdommene» oss ned i leiligheten under og spilte brettspill frem til vi ble hentet rett før 12 gikk opp til leilighet 3 for å se på fyrverkeriet.


 Når jeg kom hjem var det bare sitte oppe og se på tv serier frem til 02.30 da sluttet festen til han over meg og det gikk ann å legge seg. Litt trøtt i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits