tårer for 11. doctor who

Jeg viste han skulle dø, de har ikke akkurat hvert hemmelighetsfull om det, men det var allikevel tungt. Det var en nydelig jule spesial som tok opp trådene fra hele den 11. sin tid. Vi fikk se hvordan religionen the silense oppsto og lærte hemmeligheten om stedet hvor han ikke måtte fortelle sitt navn.

spoiler alert

dette er vel første gangen vi har fått se helten vår dø av alderdom og ikke grunnet kampene sine, han ga virkelig livet sitt for å beskytte denne lille byen som heter christmas. Det er heller ikke første gangen vi har hvert på planeten her, det var nemlig her han besøkte sin egen grav i the name of the doctor. Jeg trodde ikke jeg skulle føle så mye når han ble byttet ut, men de har hvert flinke og brukte det sleipeste trikset for å vekke følelser, Amy Pond.

 

Gleder meg til å se hvor de tar serien videre, det er rykter om at de nye episodene kommer i august.
 

#doctorwho #MattSmith

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits