pakker sendt, siste før jul

I dag satt jeg nok en gang i lang kø på postkontoret, og nå kan jeg se på de ansatte at julemaset starter å påvirke dem. Hun som skulle hjelpe meg klarte å kaste pennen avgårde og måtte stoppe opp og si til seg selv, ikke stress, egentlig glad jeg ikke jobber der akkurat nå. Det var fire pakker som gikk ut i dag og da har jeg sendt til alle som har vunnet i mellom 1-18 desember. Siden jeg stresser med å få gjort normale ting innimellom kalenderne mine har jeg bestemt meg for å vente med å trekke resten av vinnerne til etter jul. Dette vil ikke ha noen annen påvirkning en at du får vite om du har vunnet eller ikke litt senere. Kalenderne går som planlagt og alle navnene legger seg der, og ja jeg kan se om noen prøver å legge seg til dagen etterpå, kommentarene er markert med dato og klokkeslett.

Jeg skal legge ut svar på lille julaften og julaften også, men vet ikke om jeg vil klare alt, jeg må ta tingene i mellom tradisjonene og mens andre dekker bord ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits