hva er det med kalenderne i dag?

Jeg holder på å bli gal. Først var det biler sitt spørsmål om verdens største parkeringsplass, Guinness-rekord bok 2014 var ganske klar der på at denne lå i Canada, men dette var ikke et svaralternativ. Jeg søkte opp nest største og fant da ut av verdens største parkering område ( altså med parkeringshus) likker i Tokyo. Når du ønsker at folk skal lete opp svar så spør spørsmålet riktig. Hva er verdens største parkering område/hus ikke parkeringsplass.

Bare noen kalendere lengre nede møter vi på amobil sitt spørsmål om hva appen til sony heter. Min første tanke var at om jeg var sony ville jeg ha kalt den walkman, men jeg leste artikkelen de sa hadde svaret og der sto det svart på hvitt at selve appen het music unlimited. Det sto også at de hadde retten på navnet walkman, men det var ikke det spørsmålet var. Jeg gikk så langt som å gå inn på android markedet for å lete opp appene og det bekreftet at den ikke het noen av nanvnene som var svaralternativer.

Nå har jeg kommet meg helt ned til beat og da dukker dette spørsmålet opp: Ett av bandmedlemmene i 30 Seconds To Mars ble kjent gjennom en TV-serie. Hva heter serien? Jeg vet at Jared leto ble kjent igjennom tv serien my so called life, men dette er ikke et alternativ, shannon leto spilte i samme serie, men det har lite betydning i denne sammensettingen. Den siste artisten har ikke spilt i noen tv serie. For å være helt ærlig kan jeg ikke se at noen av dem har hvert med i noen alternativene. Men det finnes en løsning om du søker på titlene og leter etter handlinger og under navn, fordi my so called life handler om en som prøver å vinne angelas hjerte, og her ligger svaret. Riktig navn på serien er ikke så viktig.

I dag angrer jeg virkelig på dette prosjektet mitt, vanligvis koser jeg meg, men i dag er jeg bare sint.

6 kommentarer

Stefan Brucki

17.12.2013 kl.15:34

Stå på! Du gjør livet vårt så mye enklere! ^^

chanett

17.12.2013 kl.16:40

Stå på :-) du er så flink så :-)

marlen albrigtsen

17.12.2013 kl.18:55

Huff. Skjønner godt hva du mener. Er med i en lokal kalender for skolen min, og der har de jevnlig svaralternativer som ikke er i nærheten av hva som er korrekt. Den ene dagen var det hvilken etableringsår en butikk hadde, men alternativene var flere tiår unna det riktige svaret, så det ble ren gjetting og fikk korrekt.

Syns du gjør ett godt arbeid. :D

Linn Helene

17.12.2013 kl.19:03

marlen albrigtsen: takk

Beate Lund Tørud

17.12.2013 kl.19:30

Tusen takk for at du bruker tid og krefter på dette!! Vi setter stor pris på deg! :)

Tore

17.12.2013 kl.20:56

Gøy at du sitter og noterer ned spørsmål og svar på en haug av julekalendere. Når jeg er for slapp til å lete, så detter jeg innom bloggen din :p

Når det gjelder Sony-appen til amobil sin konkurranse, så ser man på hovedbildet til testen av Sony-telefonene at den har en musikk-app kjørende som heter Walkman ;)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits