film: hungergames catching fire

Da har jeg sett filmen to ganger og jeg må innrømme at min vurdering gikk fra terningkast 6 og helt fantastisk, til terningkast 5 og veldig bra. Jeg tror nok jeg viste dette hele tiden siden jeg ikke ville skrive om den før jeg hadde sett den igjen, men det er så lett å bli revet med i stemningen på førpremierer og det kan virkelig løfte en film høyt. En god film kan bli uforglemmelig på en førpremiere.
Fordelen jeg hadde denne gangen var at jeg var forberedt på de små forandringene som var gjort i historien, og når jeg sier små mener jeg små. Du skal ikke ha lest bøkene og komme og tro du vil bli overasket. Selvfølgelig var det sener jeg savnet og det dukket opp flere nå som jeg så den for andre gang, men den tålte helt klart å bli sett på kino to ganger og jeg kan nok se den igjen også. Sliter litt med å sitte stille mot slutten, men det er den delen av boka jeg likte minst også, jeg har på en måte fått nok av de spillene.

Jeg gleder og gruer meg til neste film, jeg har sagt til kusina mi hvor jeg tror den vil slutte, siden de deler opp siste bok i to filmer, men det blir litt trist også, jeg vet jo hva som skal skje.

 Tok meg også i å tenke at jeg hadde satt pris på en historie hvor den utenforstående som tar opp kampen mot samfunnet ikke lykkes. En historie om en som rett og slett innser at livet er forferdelig urettferdig. Kanskje ikke beste underholdningen, men har en mistanke om at jeg har fått happy ending overdose. 

Ps: kan vel ikke kalle slutten av denne filmen en happy ending, bare en ending.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits