kommer ikke vinteren snart

nå er det ikke slik at jeg lengter etter kulda, eller at den ikke har hvert innom her noen ganger. det er bare det at jeg ønsker meg snø. ikke slafs som ligger langs veibanen og spruter opp på deg når bilene passerer, men ordentlig snø som ligger fast og er hvit. som fanger opp lyset fra galelyktene, månen og stjernene og sender det tilbake så det blir dobbelt så lyst.

jeg savner å titte opp i lyset mens jeg går å se på fnuggene som faller nedover, eller å sitte i vinduskarmen og se på virvelvindene suse forbi. vinden er jo der uansett, men den er ikke like vakker uten snøen som flyr oppover.

jeg savner å vite hva slags klær man skal ha på seg, og det er bare om vinteren man kan forutse det her i Norge. jeg savner at det er kaldt nok til å fyre, slik at jeg kan kose meg i stua med katten min liggende på saueskinnet foran peisen. 

jeg er lei mørket

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits