produkt: noisy winter

14. 11 fikk jeg vite at jeg skulle få prøve noisy winter gratis, og få dele ut rabattkode til leserne mine. Det jeg ikke var forberedt på var hvor vanskelig det skulle være å finne denne drikken. Jeg skulle få en gratis fra Narvesen, men de hadde aldri noen. Men på Lørdag fant jeg en og jeg var veldig fornøyd når jeg gikk hjem.

Jeg husker ikke mye av den, jeg vet bare at jeg drakk den og at den bare forsvant. Dette er ikke negativt, for det betyr at jeg drakk opp hele så fort. Tenkte jeg skulle kjøpe en ny i dag og sette meg ned å virkelig prøve å analysere smaken, men som sagt, den er ikke så lett å få tak i.

Hvis jeg husker riktig smakte den mozel med litt bringebær smak.

Noisy er en serie med drikker som består av ren juice og kullsyre.

På denne siden kan du få tilsendt en kode på mobilen din, som gir deg muligheten til å prøve 1 noisy winter for 10. ( om du klarer å finne en narvesen som ikke er utsolgt)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits