juleexpo

De få glade notene av julesang og rødfarge i det vi passerte på utsiden skulle vise seg å bli det meste av jul vi fikk med oss. Dette var en messe fordelt utover to haller som var fylt med alt slags ting. Du drar ikke her for å komme i julestemning, men om du vet at en butikk du liker er her og har salg på den tingen du ønsker deg. Julegave messe var kanskje det mest riktige ordet, men det var ikke så mye som var egnet til dette heller. Nok en gang unn gikk vi mat avdelingen, men jeg så det var julekaker og pinnekjøtt der, så litt jul.

Inne i sal 1, den siste vi gikk inn i, var det mer praktiske ting. Symaskiner, stoff, treverk, hobby tog bane og fjernstyrte lastebiler. Nede i det ene hjørnet fant vi to smykkebutikker og det passet meg fint. De hadde bord så de som ville lære å lage smykker kunne det, men du måtte betale for materialene du brukte, og da vil jeg helst jobbe hjemme.

Ble noe utstyr på meg her også, glasshjerter og nylontråd med 0,25 mm tykkelse ( har jobbet hardt nok med å finne 0,35)men nå startet vi å bli slitne og satte oss på toget tilbake til Oslo.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits