bok: The Fall of Five - Pittacus Lore

15861491

Ungdommene har flyttet inn i ni sin leilighet for å komme seg etter kampen i siste bok. De er nå alle samlet sammen, med unntak av nummer 5, men det tar ikke land tid før de er på sporet av han. Han legger igjen beskjeder i aviser og korn åkre for at de andre skal finne han. Det blir opp til dem å nå han før fienden gjør det, for det er dumt å lage så åpenbare spor.
De finner han og selvfølgelig blir de angrepet på stedet, den store reddingen blir til alle sin overraskelse Sam og faren hans.

Alle reiser tilbake til leiligheten til ni og her deler de historier og erfaringer. Nå må det legges planer for hva de skal gjøre videre, men det slår hardt inn på dem å finne ut at de har en spion blant seg.

Denne boken føltes litt som en oppsummering og lim til neste bok. Dessverre kommer det slike bøker i serier og jeg blir like skuffet hver gang, føles mer ut som om du har lest et kapittel enn en bok.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits