bok: Treecat Wars (Honorverse: Stephanie Harrington #3) - David Weber, Jane Lindskold

17334535

Dette er tredde boken i serien om Stephanie Harrington og lionheart. Stephanie og carl skal få reise til hoved planeten i systemet deres for å gå et skogvokter kurs, dette blir lionheart og rasen hans sin første reise av planeten, endelig får trekattene vite at lysende på himmelen er andre planeter og at menneskene kommer derfra.

Det blir fortsatt lagt planer for å ødelegge for trekattene sin mulighet til å bli kvalifisert som personer, tenkende vesener, men om de trodde det skulle bli lett å lure Stephanie bare fordi hun var på en annen planet, undervurderte henne og lionheart grovt.

Tilbake på planeten deres er ting heller ikke rolig. En hel gruppe med forskere har kommet for å studere trekattene og alle har sine egne meninger om hva de er og hvordan de burde behandles.

Trekattene har det ikke bare bra de heller, en klan har mistet hjemmet sitt i den store skogbrannen tidligere på året og er på jakt etter nytt hjem. Vinteren kommer med stormskritt og de er utmagrede og er redd for å ikke kunne overleve. De kan ikke gå oppover i fjellene for der er vinteren allerede, og den ene siden er dekket av områder menneskene har tatt. Deres eneste håp om å overleve er å passere en annen klan sitt territorium, men dette vil ikke klanen gå med på siden de også hadde store tap i brannen og sliter selv.

 

Jeg elsker denne serien, men kanskje mest fordi jeg elsker trekattene. Jeg kan lett forestille meg å ha en slik bestevenn jeg også. Det var ikke mye til krig, det var spenning mens konflikten bygget seg opp, men det var vel mer en slåsskamp enn en krig til slutt. Egentlig en veldig rolig bok i serien, du har blitt vant til alle disse utspekulerte skurkene og i denne boka var de rett og slett ikke gode, men legger grunnlag for et større plott.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits