julebutikken Nille

Jeg sto opp sent i dag, ja så sent at jeg tenkte det beste var å reise rett bort på senteret og ta morgen rutinen min etterpå. Morgenrutinen min går hovedsaklig ut på å sjekke mail, nyheter og konkurranser på nett.Jeg kom meg bort på senteret og her var det skummelt mye folk, jeg angret flere ganger på at jeg ikke hadde parkert rullestolen ved inngangen og prøvde å kjøre den til meny. Folk på sentere har tunnel syn eller ønsker å bli kjørt på, aner ikke hvor mange ganger jeg måtte bråbremse fordi folk bare løp foran rullestolen min.

Grunnen til at jeg ville bort på senteret var åpningen av julebutikken Nille. Når det loves tilbud, event og gratis ting, ja da prøver jeg å stille opp. Jeg så ikke noe til hva som skulle blitt delt ut, var sikkert for sen, men fikk i hvert fall gløgg, pepperkaker og et kjempe bra tilbud på den ene varen jeg plukket ut.Jeg er egentlig ikke så glad i å handle julevarer før desember, men når de har 20 % på en valgfri vare i butikken og det er noe jeg vet jeg vil kjøpe uansett, vel da slår jeg til. Overraskelsen var derimot stor når jeg kom til kassen og de ikke ba om medlems nummer, men automatisk ga 50%.dro så bort på meny og kjøpte kinder julenisser til julaften, de kjøper jeg nå fordi de blir så fort utsolgt og de har blitt en viktig tradisjon.  

Én kommentar

iselinilsen

09.11.2013 kl.16:20

åå hvorfor ser du så bra ut

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits