presenterer Nail Braun ( sims 3)

Når jeg hadde spilt den forrige familien til det var så fullt av bugs at sims krasjet hver gang jeg prøvde å få i gang, inn så jeg at det var på tide å starte en ny legacy familie. Denne gangen med mange moods som skal hjelpe spillet å fungere som det skal.

Nail Braun flyttet fra paradisøyen og inn i et nytt nabolag, allerede første dagen på den nye tomten sin, dukket det en portal opp og han bestemte seg for å ta en rask tur inn i fremtiden. Men det han lærte i fremtiden var ikke så optimistisk som han ønsket så han reiste tilbake for å ta seg utdanning. Det er kun deg selv som kan forandre din arv.

Nail sitt livsønske er ? possession in nine tenths of the law ? å ha stjålet verdier for 50.000 simlioner og ha dem i huset sitt.

Karaktertrekkene: supernatrual fan, family oriented, gatherer, charismatic, kleptomaniac

#sims3 #thesims #simscas #legacychallange

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits