film:collision earth

Vi starter med å følge tre astronauter på vei til Merkur. De blir truffet av en solstorm og mange problemer oppstår. Så er på jorda og i en undervisning sal, her prøver james preston å overbevise studenter om at hans prosjekt, prosjekt 7 er det eneste som kan redde jorda om en asteroide kulle komme mot dem, dessverre er prosjektet islagt.
Når forelesningen er over blir han møtt av en offentlig person som forteller at skipet kona hans er på har mistet kontakten med jorden.

Etter mye informasjon på en datamaskin og litt telefoner og alarmer på en lokal observeringsbase blir vi informert om at Merkur har blitt truffet av en solstorm og er ute av bane, den er på vei rett mot jorden. Mens forskere, ungdommer og astronauter prøver å redde jorden, opplever jorden samtidig mange merkelige fenomener som magnetstormer, miste tyngdekraft osv...

jeg liker filmer som handler om verdens undergang, og selv om denne ikke var særlig nyskapende, koste jeg meg. Likte at noen døde innimellom. 

( fant ingen trailer eller bilde jeg syntes passet)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits