trick or treat

Jeg har faktisk hatt noen unger hos meg i dag, og ingen av dem har hvert grådige eller ekle. Du vet jo aldri hvordan en unge reagerer om du setter frem en hel skål med godteri og sier bare ta litt, men som regel plukket de ut bare to til fire ting hver. Var masse flotte kostymer.

Tre unge gutter lurte på hvorfor jeg tok i godteriet med plastikkpose over hånden ( hadde gitt opp at de skulle plukke ut selv) og ordet hygienisk var vist ikke så lett å forstå. Håper ikke jeg har gjort tre gutter livredd for å spise resten av godteriet sitt, men det er litt spesielt i leiligheten min med kattene. Selv om jeg vasker hendene hvert 5 minutt, har jeg sikkert kost på kattene før jeg tar på godteriet.

Barna i familien kom i to runder. Først fetteren min og tanta mi og senere kusina mi, to venninner av henne og onkelen min. De siste fikk smake på pai når de først var her.

Har veldig mye godteri til overs da, var ikke så mange som forsto at lykta på verandaen var der for å symbolisere at det var greit å komme.

Sett skuffende lite skrekkfilmer i dag, har ikke hatt tid. Håper ikke get sletter alle 00.00 i kveld når viasat medlemskapet mitt går ut.

Én kommentar

Tine

31.10.2013 kl.22:36

ha ei fin feiring :) Dersom vi ikke er venner allerede kan du godt legge meg til :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits